menu height
Peste 30 de ani de istorie, 30 de ani de provocări și evoluție.
Având întotdeauna ca scop deschiderea pentru inovație, calitate și servicii complete, FRAL este acum o importantă realitate industrială
apreciată peste tot în lume.
Peste 30 de ani de istorie, 30 de ani de provocări și evoluție. - CLICK AICI PENTRU DETALII
Principalele caracteristici ale produselor FRAL sunt: durabilitatea, silenţiozitatea, eficienţă chiar şi în condiţii de umiditate şi temperatura scăzute/ridicate, tehnologii funcţionale şi design-ul elegant.

Dezumidificatoarele și alte aparate industriale produse de FRAL, sunt expresia concepției de design italian, incluzând tehnologii de ultimă generație, rezultate din experiență de lungă durată, profesionalism și creativitate.

Fral este o companie italiană, situată în apropiere de Veneția, în permanentă expansiune, dinamică și competitivă pe piața mondială, aceste caracteristici datorându-se şi aportului adus de noua fabrică " FRAL China" cu ajutorul căreia se asigură o gamă largă de produse, ce acoperă toate sectoarele ce necesită dezumidificare.
PEG
De la înfiintarea firmei Premium Exclusiv Group, în anul 2006, am stabilit ca obiectiv principal oferte de calitate premium, atât pentru produse cât si pentru servicii. Ca reprezentant pentru România al companiei FRAL , promovăm în regim de vânzare sau închiriere produse din domeniul controlării umidității si temperaturii aerului, ce au înglobate în ele cele mai noi tehnologii si subansamble, care sunt realizate dupa cele mai stricte norme de calitate europene.
 - CLICK AICI PENTRU DETALII