Capacitate dezumidificare (l/24h)

Intervale dezumidificare 24h

Debit de aer maxim (m³/h)

Intervale debit de aer maxim

Metoda dezumidificare

Metoda dezumidificare

Pentru uz casnic

pentru uz casnic

Metoda dezumidificare

Metoda dezumidificare

Pentru uz casnic

pentru uz casnic

Capacitate dezumidificare (l/24h)

Intervale dezumidificare 24h

Debit de aer maxim (m³/h)

Intervale debit de aer maxim

Dezumidificatoare

Dezumidificatorul: de ce este necesara investitia intr-un echipament profesional

Necesitatea de a investi intr-un produs de calitate este justificata pe deplin de impactul pe care umiditatea din interiorul unei incaperi il poate avea asupra sanatatii celor care petrec timp in aceasta si asupra starii peretilor, mobilierului ori plantelor decorative.

A detine controlul asupra nivelului umiditatii din locuinta ta sau din cladirea in care alegi sa iti dezvolti afacerea implica numeroase avantaje: nu numai ca iti vei feri familia si angajatii de posibilitatea dezvoltarii unor probleme respiratorii, ci vei castiga, fara indoiala, lupta impotriva igrasiei si chiar a timpului! Obiectele tale de mobilier si colectia ta publica sau privata de arta se vor degrada intr-un ritm mult mai lent daca vor fi pastrate intr-un mediu optim. Asadar, indiferent daca ai nevoie de un dezumidificator pentru uz casnic care poate si sa purifice aerul sau un dezumidificator portabil profesional, pe Fral vei gasi solutia potrivita, la un raport calitate-pret avantajos.

Dezumidificatoare casnice si industriale de cea mai inalta calitate, puse la dispozitie de echipa noastra

Specialistii nostri cu peste 15 ani experienta in domeniul dezumidificarii sunt gata sa iti  ofere solutii pentru orice problema legata de umiditatea aerului pe care il respiri.

Discrete, silentioase si cu un design curat, produsele casnice, cele pentru racire radianta si centralele noastre de tratare a aerului pentru proiectele speciale garanteaza atingerea rezultatelor dorite, fara a crea vreun disconfort. Noteaza care sunt caracteristicile principale ale aparatului pe care il cauti, iar echipa noastra iti sta la dispozitie pentru a se ocupa de indeplinirea scopului stabilit de tine.