Cel mai bun aer conditionat portabil

Cel mai bun aer conditionat portabil

Topul cu cele mai bune aere conditionate portabile vine in intampinarea nevoilor tale cu produse performante, extrem de siletioase si usor de transportat.

 

Cuprins:

  1. Cel mai bun aer conditionat portabil – Clasament TOP 3
  2. Cum aleg un aer conditionat portabil bun?
  3. Cum se folosește un aer conditionat portabil
  4. Intrebari si raspunsuri frecvente despre aerul conditionat portabil

1. Cel mai bun aer conditionat portabil – Clasament TOP 3

 

Parerile despre un aer conditionat portabil sunt impartite in randul utilizatorilor, unii dintre acestia preferand o unitate fixa, altii mobila. Totusi, cele din urma sunt mult mai eficiente din punctul de vedere al utilizarii, usurintei montajului si al performantei. De aceea, gasesti mai jos un top pentru aerul conditionat portabil care te va ajuta sa descoperi echipamente eficiente, perfecte pentru nevoile tale.

 
Aer conditionat portabil profesional FRAL 37500BTU FRT11
Aer conditionat portabil profesional FRAL 37500BTU FRT11
Aer Conditionat Portabil FRAL FACSW51 - 51000 BTU
Aer conditionat portabil FRAL FACSW51 – 51000 BTU
Aer conditionat portabil FRAL FSC14 2
Aer conditionat portabil FRAL FSC14 2
PRODUSAer conditionat portabil profesional pompa de caldura FRAL FRT11 37500btuAer condiţionat portabil FRAL FACSW51 – 51000 BTU

Aer Conditionat Portabil FRAL FSC14 14000 BTU

 

CARACTERISTICI TEHNICE:

FRT 11 are o structura rezistenta si este extrem de silentios.

De asemenea, poate fi transportat usor.

Echipamentul este potrivit atat pentru climatizarea locatiilor semideschise cu activitate sezoniera, cat si in zonele cu activitate permanenta.

Capacitate de racire: 11KW (37500BTU/h);

Capacitate de incalzire:

 11KW (37500BTU/h);

Debitul de aer:

max 1500m³/h;

Intervalul temperaturii de lucru: 10 – 42⁰C;

Greutate: 110 kg;

Consum de energie electrica: maxim 3,3KW;

Dimensiuni: 1200x1180x893mm;

FACSW51 este un aer conditionat portabil cu o capacitate maxima de racire de 51000BTU/h.

Agentul frigorific folosit in conectarea celor doua unitati este apa.

Poate fi folosit pentru climatizarea spatiilor semideschise sau in cele cu activitate permanenta.

Capacitate de racire: 51000BTU/h;

Debitul de aer al unitatii interioare se poate regla in 3 trepte: 1500/1900/2300m³/h;

Debitul de aer al unitatii exterioare: 2700m³/h;

Furtunele flexibile de presiune se pot comanda cu lungimi de: 10m, 20m sau 30m;

Intervalul temperaturii de lucru, pentru unitatea interioara: 10 – 30⁰C;

Intervalul temperaturii de lucru, pentru unitatea exterioara: 10 – 40⁰C;

Consum de energie electrica: maxim 5700 W;

FSC 14 este un echipament cu o structura rezistenta, fiind extrem de performant si de silentios.

 De asemenea este usor de transportat. 

Debitul de aer si poate regla in trei trepte.

Capacitate de racire: 4,1KW (14000BTU/h);

Debitul de aer: max 450m³/h;

Intervalul temperaturii de lucru:

16 – 40⁰C;

Greutate: 30 kg;

Consum de energie electrica: maxim 1,7KW;

Dimensiuni: 740x300x480mm;

PLUSURI

poate fi folosit pentru: chioscuri, garaje, workshop-uri

industriale, standuri

corturi si hale pentru divertisment, locuri de petrecere a timpului liber sau

camera servere;

potrivit pentru inchiriere;

potrivit pentru: spatii semiinchise

garaje, workshop-uri

industrie,

chioscuri, standuri,

corturi mari pentru divertisment,

locuri de petrecere a timpului liber,

camera servere;

potrivit pentru inchiriere;

poate fi folosit atat pentru climatizarea spatiilor semiinchise, cat si pentru zonele populate constant, unde se doreste incalzirea sau racirea aerului;

este cel mai mic aparat de aer conditionat portabil din top;

MINUSURInu dispune de informatii cu privire la uzul casnic;unitatea exterioara se poate monta la o distanta maxima de 30 m de cea interioara;are cel mai mic debit de aer din top 3;
 Vezi AICI pretVezi AICI pretVezi AICI pret

2. Cum aleg un aer conditionat portabil bun?

Microclimatul unui spatiu, indiferent ca este vorba de unul semiinchis sau unul complet inchis, trebuie sa fie o preocupare principala a organizatorilor de evenimente sau proprietarilor. Atunci cand se desfasoara diverse activitati intr-o zona, disconfortul termic poate fi neplacut, dar si daunator. Acesta influenteaza atat capacitatea de concentrare, cat si productivitatea. Tocmai de aceea, ai nevoie de mijloacele ideale pentru a evita disconfortul, solutii eficiente si durabile care sa reprezinte o investitie binemeritata. Asadar, iata cateva caracteristici importante pe care sa le iei in considerare atunci cand apelezi la un echipament de climatizare.

CAPACITATE DE RACIRE – dimensiunea spatiului care urmeaza sa fie racit este foarte importanta si reprezinta cel mai important criteriu pe care trebuie sa il iei in considerare. Cu cat aria este mai mare, cu atat capacitatea de racire va fi mai puternica. De exemplu, cele cu 14000 BTU pot fi utilizate chiar si pentru uzul casnic, in timp ce echipamentele cu 37500 BTU sau 51000 BTU pot fi instalate in hale, camere de servere, corturi de evenimente si multe altele.

CONSUMUL DE ENERGIE – acest criteriu este foarte important, mai ales daca tii foarte mult la energia pe care o consuma un astfel de sistem. Desigur, cele speciale pentru casa vor fi mult mai economice, dar nu fac fata la suprafete cu prea multi metri patrati. In schimb, produsele profesionale de tip industrial pot avea un consum de energie mai mare, insa este necesar pentru a da dovada de o performanta indelungata.

ZGOMOT – in functie de capacitatea de racire, nivelul de zgomot poate fi mai ridicat sau mai scazut. In ceea ce priveste echipamentele portabile, ele pot fi putin mai zgomotoase decat cele clasice. Totusi, indiferent de aceasta caracteristica exista aparate care sunt special concepute sa fie silentioase, chiar daca au o racire cu indice ridicat.

PRODUCATOR – alegerea producatorului este o decizie importanta. Este indicat sa te orientezi catre marci cat mai profesionale, care iti asigura solutii „la cheie”. Printre acestea poate fi vorba despre furnizare, montaj, service in garantie si post-garantie, livrare de consumabile, piese de schimb si multe altele.

PRET – aceasta este o caracteristica importanta. Conteaza foarte mult in ce situatii vei folosi aparatul, pentru a determina pretul catre care trebuie sa te orientezi. In functie de specificatii si dotari, el poate fi mai ridicat. De asemenea, unele echipamente pot fi inchiriate pentru un anumit eveniment sau pe o perioada determinata de timp, in functie de nevoile pe care le ai.

3. Cum se folosește un aer conditionat portabil

 

Cele mai bune aparate de aer conditionat portabile sunt folosite in domeniul industrial, dar nu numai. Unele sisteme sunt eficiente chiar si pentru uzul casnic, mai ales ca pot fi montate si utilizate in diferite camere, in functie de nevoile pe care le ai. Fiecare echipament dispune de o instructiuni de utilizare, pentru ca in functie de producator, acestea pot fi diferite. Asa ca nu este indicat sa te bazezi pe lucrurile pe care le stiai folositoare la alte aparate, ci sa te documentezi cat mai bine despre cel pe care il achizitionezi.

 

Un aer conditionat portabil bun poate avea o structura cu panouri din otel galvanizat robust, vopsit cu pulbere epoxidica care asigura o rezistenta ridicata la agentii atmosferici si medii agresive. In plus, aceste panouri sunt detasabile pentru a permite intretinerea rapida a pieselor interne si o inspectie cat mai eficienta.

 

Echipamentele pot fi folosite in medii cu temperaturi extreme, iar unele modele dispun de un sistem special care accelereaza dezghetarea. De asemenea, filtrul de aer este lavabil si usor de inlocuit. Are o eficienta inalta, fiind realizat din poliuretan. Microprocesorul este si el o parte importanta care controleaza circuitele de dezghetare si temporizatorul compresorului. Nu in ultimul rand, panoul de control si cel electric sunt intuitive si usor de utilizat.

 

Cele mai bune aparate de aer conditionat portabile pot fi folosite in orice spatiu inchis sau semiinchis, in garaje, workshop-uri, chioscuri, standuri, camera de servere, dar si in zone precum corturi mari de divertisment sau locuri de petrecere a timpului liber.

 

Este foarte important sa intelegi ca fiecare aer conditionat are o anumita suprafata maxima indicata de racire. Acest lucru inseamna ca poate fi eficient doar daca este respectat acest indice. Montarea lui trebuie efectuata cat mai facil, pentru a nu deranja pe cei din jur, atat din punct de vedere al zgomotului, cat si in ceea ce priveste debitul de aer, mai ales ca cele profesionale sunt foarte puternice.

 

Orice aparat, indiferent de domeniul de utilizare pe care il serveste are in dotare filtre de aer. De cele mai multe ori, ele au o durata de viata stricta si este indicat sa le schimbi cand aceasta se termina. Intarzierea inlocuirii poate duce la probele respiratorii, deoarece, praful si impuritatile care se depun in timp pot provoca alergii sau chiar astm, atat pentru cei perfect sanatosi, cat si pentru cei predispusi la afectiuni. Chiar si din punct de vedere tehnic filtrele neschimabte devin o problema. Aparatul va consuma mai mult curent electric pentru a raci corespunzator, pentru ca trecerea aerului este ingreunata atunci cand filtrele sunt murdare.

 

In ceea ce priveste mentenanta, pe langa filtre, trebuie sa mai acorzi o atentie deosebita tevilor de condens, daca acestea exista. Ele pot acumula in timp apa si este indicat sa fie verificate si curatate daca este cazul. Unitatea exterioara trebuie ingrijita cu foarte mare atentie, mai ales ca este expusa la praf, ploi, bacterii si poluanti care ii pot scurta durata de viata. Este indicat sa fie curatata din cand in cand.

 

Un astfel de echipament profesional are nevoie de experti care sa se ocupe de intretinerea lui. De asemenea, ai nevoie de ajutor si de servicii impecabile de furnizare, livrare si montaj, indiferent de spatiul in care va fi utilizat aerul conditionat portabil sau domeniul de aplicare.

 

De aceea, trebuie sa apelezi la o firma care sa se ocupe de toate nevoile tale. Tot ce trebuie sa faci tu este sa identifici problemele pe care le intampini si sa soliciti o oferta. In acest fel vei scapa de grijile legate de dimensiune si redimensionare sau montare si te vei bucura de rezultatele obtinute.

 

 

 

 

Asadar, acestea sunt recomandarile de aer conditionat portabil pe care le poti lua in considerare atunci cand ai nevoie de un astfel de echipament. Nu uita ca procesul de consultanta este extrem de important, mai ales cand ai nevoie de un astfel de sistem profesional

 

Surse foto: Shutterstock.com, Fral.ro

4. Intrebari si raspunsuri frecvente despre aerul conditionat portabil

 

I: Care este cel mai bun aparat de aer conditionat mobil pentru uz industrial?

R: Alege echipamente cat mai performante, cu o capacitate de racire mare, potrivite atat pentru spatii semiinchise, cat si pentru cele frecvent populare.

 

I: Ce aer conditionat mobil sa aleg pentru casa?

R: Orienteaza-te catre modelele potrivite pentru metri patrati pe care ii ai disponibili. Capacitatea de racire îți va indica acest lucru.

 

I: Care este cel mai bun aer conditionat portabil rooftop?

R: Produsele cu sa fara pompa de caldura si cu cel putin 37500 BTU iti vor satisface nevoile.

 

I: Care sunt top aparate de aer conditionat portabile?

R: Cele mai bune aparate de aer conditionat portabile trebuie sa se plieze pe nevoile tale si sa aiba un nivel de zgomot redus, eficienta energetica si sa fie rezistente.

 

I: Care este cel mai bun aparat portabil conditionat pentru salile de evenimente?

R: Alege un echipament cu o capacitate de racire cat mai mare, in functie de spatiul pe care il ai disponibil.

Distribuie:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Cuprins

Articole similare

Cel mai bun aer conditionat portabil

Cel mai bun aer conditionat portabil

Topul cu cele mai bune aere conditionate portabile vine in intampinarea nevoilor tale cu produse performante, extrem de siletioase si usor de transportat.   Cuprins:

Cel mai bun dezumidificator

Cel mai bun dezumidificator

Vrei sa reduci nivelul de umiditate din casa, sa scapi de mucegaiul nociv, care-ti poate pune in pericol sanatatea si sa elimini aburul produs in